Keller introduceert noviteiten voorjaar 2021

Onlangs introduceerde Keller een serie noviteiten met de focus op esthetiek, waarmee een keukenmeubel een echt designmeubel wordt. De keuken is een belangrijk deel van onze leefruimte geworden, een keukenontwerp moet daarom naadloos aansluiten bij de rest van het interieur.

 

Hoge kasten voor een strak design
Vorig jaar werd het hoge kastenprogramma van Keller al uitgebreid met verticaal greeploze varianten en hoge deuren uit één stuk. Nu zijn daar ook extra hoge onderkasten aan toegevoegd. De XXL-corpus is een extra hoge onderkast waarbij een lage plint kan worden toegepast. Zo blijft de werkhoogte gelijk. Bijkomend voordeel: het levert ook nog eens extra bergruimte op! Met deze uitbreiding van het kastenprogramma heeft de keukenspecialist nog meer mogelijkheden in handen om mooie keukens met een strak design te ontwerpen.

Raster 130 maatvoering
Keller keukens worden geproduceerd volgens de Raster 130 maatvoering waarbij de horizontale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. Dit zorgt voor een fraai lijnenspel en strakker design. De nieuwe XXL-corpus is een halve rastermaat hoger dan het reguliere programma. Met een plinthoogte van 70 mm blijft de werkhoogte gelijk.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.