Keller noviteiten voorjaar 2020

Keller Keukens bereidt zich voor op de komende tijd, waarin we weer het normale leven kunnen oppakken. Met inspiratie over de nieuwste keukentrends voorzien zij hun doelgroep van informatie over de noviteiten van Keller Keukens, bij de persoonlijke keukenspecialist en in de keukengalerij op hun website.

Modellen

Aan het programma keukenfronten zijn enkele bijzondere nieuwe modellen toegevoegd, zoals een grof massief eiken front met een extra smal kader. Mooi als u van een landelijke woonstijl houdt. Mat is trend, dus zijn er twee ultra matte fronten in MDF toegevoegd, met als unieke afwerking een afkanting in houtdecor. Zoekt u echt iets bijzonders, kies dan voor het Galaxy front met een metallic afwerking, verkrijgbaar in Bronze, Copper, Gold, Titaan en Gun Metal.

Kleuren

Keller heeft nieuwe sfeervolle lakkleuren zoals olijfgroen en grafiet toegevoegd, en maar liefst 5 nieuwe beitskleuren. Marmer is weer helemaal terug, dus is marmer grijs kon niet ontbreken aan onze collectie. Hierboven noemden we het al, matte keukens zijn nog steeds de trend. Alle 1950 lakkleuren zijn daarom vanaf heden ook leverbaar in matlak.

Grepen

Keller levert keukens met grepen, greeplijsten en volledig greeploos. Aan het assortiment design grepen voegen we een strakke verzonken ‘inlaygreep’ toe. Kies het RVS model voor een moderne keuken, en zwart past perfect bij een industriële woonstijl. Daarnaast zijn er de houten knoppen in eiken wit en walnoot zwart. Wat een stijlvol en warm ontwerp! Echt een mooie finishing touch voor uw keuken.

Metalen open kasten en frames

Aan de serie metalen open kasten voegt Keller modellen met schuifdeuren toe, voor nog meer variatie in de industriële keuken. Nieuw zijn de stalen frames, een handig maar vooral mooi systeem voor het organiseren van uw keukenaccessoires. Helemaal passend bij de woon- en keukentrends van nu!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.