Keller presenteert de keukentrends voor 2024

Keller en Jetstone zijn opnieuw klaar om hun inspirerende keukenshowroom in het Haferhaus op landgoed Gut Böckel in te richten voor dit jaar. De merken staan bekend om hun nauwgezette opvolging van de interieurtrends. Voor het komende seizoen hebben ze weer een prachtige selectie van kleuren en materialen samengesteld, die gepresenteerd worden in een reeks verrassende keukenontwerpen, in diverse stijlen.

De trends!
Enerzijds zien we een stroming waarbij landschappen en kleuren uit de natuur inspiratie bieden. Diepe en levendige kleuren geven elegantie aan het ontwerp. Anderzijds is er een stroming waarbinnen het perfecte plaatje plaatsmaakt voor het nieuwe maximalisme. Hier is ruimte voor kleurige paletten en patronen die cultureel geïnspireerd zijn. Een derde variant gaat terug naar de wortels van de mediterrane cultuur met aardse texturen, en kleuren en vormen uit het oude Griekenland. In de laatste trend zien we organische vormen terug in kleurrijke en gedurfde kleurcombinaties. Deze trends waren de inspiratie voor mooie nude tinten, chique greiges, materialen met textuur en diepe, levendige kleuren uit de natuur; het pallet waaruit de keukenontwerper in 2024 kan kiezen.

Nieuwe verlichting: toekomstbestendig en duurzaam
Speciaal thema dit jaar is de introductie van een nieuwe serie verlichting, waarbij er gewerkt wordt vanuit één platform dat voldoet aan alle wensen en eisen van nu. Zowel spot- als stripverlichting is straks te bedienen met één afstandsbediening, schakelaar of via een app. Ook is deze geschikt voor koppelingen met bv. Zigbee of Alexa. De 24 volts verlichting biedt 13% meer licht en 40% minder energieverbruik.

Hapje en drankje op zondagavond
Na het succes van vorig jaar nodigen Keller en Jetstone ook dit jaar de Benelux-dealers graag uit om de beurspresentatie op zondagavond te bezoeken, waarbij het de gasten – naar goed Bourgondisch gebruik van de twee  bedrijven – aan niets zal ontbreken.

10 topmerken samen op Gut Böckel met Benelux-avond

10 toonaangevende merken bundelen hun krachten op Gut Böckel tijdens de jaarlijkse Küchenmeile van 17 tot 21 september 2023. Deze merken zijn gerenommeerd op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur. Op zondag 17 september vindt een speciale Benelux-avond plaats, waarop vertegenwoordigers uit de lage landen u hartelijk ontvangen met hapjes en drankjes. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de nieuwste innovaties van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, Smeg en Teka.

Historisch landgoed

Het historische landgoed Landgoed Gut Böckel is al vele jaren een van de meest bijzondere locaties voor de Küchenmeile. Dankzij de prachtige ligging en schitterende tuinen is het een waar genoegen om hier rond te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te ervaren. Op deze locatie presenteren de A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur al jarenlang hun nieuwste producten en trends aan keukenspecialisten uit zowel binnen- als buitenland.

Kijk voor meer informatie op de website van Keller. En volg op deze speciale LinkedIn pagina alle nieuws rondom de 10 topmerken op Güt Böckel.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.