Keuken Studio Peter Boekesteijn zet de teller op 1 miljoen Pelgrim vaatwassers

Bij Keuken Studio Peter Boekesteijn in Westervoort is onlangs een bijzondere mijlpaal bereikt: de verkoop van de 1 miljoenste Pelgrim vaatwasser. Het nieuwe gelukkige eigenaarskoppel van deze vaatwasser is Delano en Eileen van Lien uit Westervoort. Als kers op de taart krijgen ze ook nog de kans om een jaar lang deel te nemen aan de Lot of Happiness, wat hen in de race plaatst voor een aantrekkelijke geldprijs van wel 1 miljoen euro.

Zo’n 30 jaar geleden bracht het Nederlandse keukenmerk Pelgrim als een van de eerste merken een lijn inbouw vaatwassers op de markt. Afgelopen juni ‘rolde’ de 1 miljoenste Pelgrim vaatwasser van de band, voorzien van innovatieve functies zoals FanDry- en Smart-technologie. Om extra bekendheid aan deze mijlpaal te geven, organiseerde Pelgrim deze feestelijke actie.

Niet alleen Delano en Eileen uit Westervoort vielen in de prijzen, iedereen die tussen 1 juli en 31 augustus 2023 een Pelgrim vaatwasser koopt en deze registreert, krijgt een lot van Lot of Happiness waarmee zij kans maken op geldprijzen tot maar liefst 1 miljoen euro. Deze loterij strijdt voor eerlijke kansen voor ieder kind en doneert van iedere inleg 50% aan een goed doel voor kinderen, zoals CliniClowns, KiKa en Make-A-Wish Nederland. Kijk voor meer informatie op www.pelgrim.nl/1miljoen.

Pelgrim 
Pelgrim is al meer dan 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vindt? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.