Keukenwinkel ontwikkelt methode waarbij keukens compleet geleverd worden

Keukenwinkel Küchenwelt heeft een nieuwe vorm ontwikkeld voor het leveren van keukens. Dankzij dit nieuwe proces kan het bedrijf uit Heerhugowaard keukens nu in één keer volledig bij de klant afleveren. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke vooruitgang in de Nederlandse keukensector, aangezien het voorheen bijna onmogelijk was om een keuken compleet te leveren.

Met deze vernieuwende methode streeft Küchenwelt ernaar om problemen met gebrekkige leveringen, zoals ontbrekende of onvolledige onderdelen, aan te pakken. In Nederland is er geen bedrijf dat dit op orde heeft. De aanpak is geworteld in een grondige herziening van het volledige orderproces van verkoop tot uiteindelijke levering. Küchenwelt heeft een gestroomlijnd systeem opgezet om dit te bewerkstelligen. Dit resulteerde in aanzienlijk verminderde risico's op ontbrekende onderdelen.

Keukens zijn complexe producten. Waar het voor de consument gaat om één product hebben keukenwinkels te maken met wel tachtig afspraken bij zes verschillende leveranciers. Deze hebben op hun beurt ook weer te maken met toeleveranciers. Küchenwelt heeft daarom zorgvuldig gekozen met wie ze samenwerken. Partners moeten goed begrijpen wat er nodig is om een levering te realiseren. Deze grondige selectie heeft bijgedragen aan een verminderd aantal tekorten waardoor de winkel tijdens de testfase al in staat was om de keukens zonder problemen aan te leveren.
 
Ook heeft de organisatie de interne processen onder de loep genomen. De organisatiestructuur binnen het bedrijf is zo aangepast dat er nu per afdeling alleen nog gekwalificeerde medewerkers de taken uitvoeren. Niemand doet meer iets waar ze eigenlijk onbevoegd voor zijn. Ook heeft Küchenwelt ervoor gekozen om het transport zelf te regelen.
 
In het geval dat er toch een probleem optreedt bij een levering, heeft Küchenwelt aangegeven dat ze klanten een passende oplossing bieden, samen met eventuele aanvullende leveringen. Het bedrijf benadrukt dat hun doel is om dergelijke situaties tot een minimum te beperken.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Küchenwelt.
Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.