Het KichenClick+ programma van Störmer Küchen

Het Kitchenclick+ programma van Störmer Küchen is speciaal ontwikkeld voor het marktsegment, waarbij nagenoeg alles draait om de prijs. Het programma heeft een eenvoudige heldere prijsstructuur. Dat zelfs over de volledige lijn als greeploze projectkeuken leverbaar is. 

Tijd is Geld

Hierbij heeft Störmer Küchen getracht ook duidelijk aandacht te besteden aan de andere kenmerkende eigenschappen van het programma, waaronder een hoge kwaliteits-standaard, duurzaam produceren, eenvoudige montage en bovenal snelle leveringen, want.... Tijd is Geld. Door de heldere en eenvoudige opzet van de prijslijst is een projectmeubel al direct op de bouw op de achterzijde van een sigarenkistje te berekenen. Door al haar ervaring opgedaan binnen de vastgoedbranche is er door Störmer besloten niet te bezuinigen op de kwaliteit van het product, maar de kostenbesparing te zoeken in andere facetten van het “Half-Raster” productieproces.

Het Kitchenclick+ programma is een beknopt programma dat expliciet  is ontwikkeld voor zowel de vastgoed- als de reguliere vervangingsmarkt, en is gebaseerd op het Störmer Halfraster programma met een korpushoogte van 715 mm. Dit “Halfraster programma” is een afgeleide van het 13 cm hoge “Vol-Raster Concept”.  Deze moderne en eigentijdse productiestandaard is al ruim 12 jaar terug bij Störmer geïntroduceerd en vormt de basis van het volledige produktdenken.

Voor menig consument is naast de aanschaf van een woning en auto, de keuken daarnaast de grootste uitgave die zij in hun leven doen. De spaarzame consument die graag op de centen let, is zich vaak bewust van de veelal relatief hoge arbeidskosten voor installatie- en tegelwerkzaamheden en wil daarom graag  alles bij het oude laten en geen leidingen verleggen.

Kostenoptimalisatie

De vastgoedmarkt zit vaak niet te wachten op duur en tijdrovend tegel- en installatiewerk en wil graag vlot een woning weer geschikt maken voor verkoop of verhuur, zodat de (huur)woning weer snel betrokken kan worden. Uit het veelvuldige contact met onze grootste project- en vastgoedklanten weet Störmer Küchen als geen ander, dat nog ca. 75%  tot 80% van de woningen een keuken heeft met een van oudsher traditionele werkbladhoogte van ca. 90 cm. Meestal nog uitgevoerd in een oude romphoogte van ergens tussen de 68 en 70 cm hoog. Vanzelfsprekend dan ook uitgevoerd met een bijbehorende hoge plint tot vaak wel 18 tot 20 cm hoog.

Voordelig en functioneel

Störmer Küchen kan met het Kitchenclick+ programma dit professionele marktsegment perfect bedienen door het specifiek voor de traditionele 90cm hoge werkbladhoogte ontwikkelde Halfraster-programma. Door de toepassing van een korpushoogte van 715 mm en een plint van ca. 150 mm is een functioneel kastenprogramma ontwikkeld dat een perfecte en eigentijdse invulling geeft waar de Vastgoed en Projectmarkt op zit te wachten, nl. een voordelig en functioneel kastenprogramma dat binnen de montage tijdsbesparing en andere kostenoptimalisate oplevert, doordat het zonder onnodige dure kosten opdrijvende installatie- of tegelwerkzaamheden is toe te passen.

KitchenClick+ Speed

Wanneer alles op alles gezet moet worden om snel te leveren kan men bij Störmer terugvallen op het KitchenClick+ Speed programma. Binnen 24 uur staat uw bestelling klaar bij onze Expeditie afdeling om te worden afgehaald of indien gewenst te worden bezorgd met onze KC+ Speed Koerier.

Direct uit Voorraad

KitchenClick+ speed keukens zijn direct uit voorraad leverbaar. In totaal zijn een 42 tal kast-elementen en meerdere standaardwerkbladen in een 3-tal trendy dekoren, uiteraard zal alles kompleet met bijbehorende plint, greep en bestekindeling geleverd worden, zodat de nieuwe keuken binnen de kortst mogelijke tijd opgeleverd kan worden. Hierbij kan opgemerkt worden dat ondanks de supersnel levertijden ook invulling is gegeven aan een duurzame productieproces.

Störmer Küchen produceert naast dit KitchenClick+ programma ook nog de hoogwaardigere keukenconcepten Villeroy & Boch keukens / Störmer ST130 keukens waarbij de nadruk meer ligt op de details en exclusiviteit.

Wilt u meer informatie klik dan hier: Störmer Küchen

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.