Kies met een paar muisklikken de perfecte Orgalux lade-indeling

Om optimaal te kunnen genieten van de keukenruimte is het belangrijk dat deze ruimte zo praktisch mogelijk is ingericht. De lade-indelingen en praktische keukenhulpjes van Orgalux helpen daar graag bij. Van Hoecke, de verdeler van Orgalux-indelingen, zorgt er dan weer voor dat hun klanten snel en eenvoudig de juiste indelingen vinden voor hun projecten.

“Dankzij ons uitgebreid gamma hebben we voor nagenoeg iedere situatie de gepaste indeling”, vertelt Gilles Bontinck, Productmanager Orgalux bij Van Hoecke. “De grote troef is dat ze perfect afgestemd zijn op de stijl, kleuren en maatvoeringen van Blum en TA’OR lades.” De indelingen zorgen voor de perfecte finishing touch van elk (keuken)project maar met zoveel mogelijkheden en een maatgevoelig product, werd het soms moeilijk om de ideale indeling te vinden.

“Om onze klanten de zoektocht naar de perfecte indeling uit handen te nemen, ontwikkelden we in onze e-commerce omgeving een tool die in enkele muisklikken de juiste keuze helpt te maken”, vertelt Gilles. “Want eigenlijk hebben we in het winkelmandje al heel wat informatie over de lade. We kennen de kleur, de hoogte, de afmetingen, …” De besteller moet dus enkel nog aangeven in welke ruimte de lade geplaatst zal worden en waarvoor die gebruikt zal worden. De webshop stelt dan zelf de lade-indelingen voor die perfect in die lade zouden passen.

“Het is voor onze klanten de makkelijkste manier om hun keuze te maken uit ons gamma van meer dan 9000 lade-indelingen”, aldus Gilles. “Het geeft hen de kans hun projecten optimaal af te werken zonder zich zorgen te moeten maken over de juiste maatvoeringen.”

Meer informatie vindt u op de website van Orgalux.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.