De Küchenmeile staat dit jaar in het teken van duurzaamheid

Het duurzaamheidsbewustzijn van consumenten is de afgelopen jaren voortdurend gegroeid. COVID-19 heeft het bewustzijn en de toewijding aan duurzame producten nog verder vergroot. Veel gevraagd zijn keuken en meubels in een tijdloos modern ontwerp, waar je niet zo snel genoeg van kunt krijgen en voldoet aan de kwaliteitsnormen die hun levensduur garanderen. Een taak waaraan de leden van de marketinggemeenschap A 30 Küchenmeile e.V. zich sinds gisteren aan hebben gewijd. Ze definiëren het onderwerp duurzaamheid als een holistisch concept, dat zowel het bewuste, zorgvuldige gebruik van hulpbronnen, emissiearme productieprocessen met als doel de eigen CO2-voetafdruk zoveel mogelijk te neutraliseren, als het gebruik van compatibiliteitsgeteste materialen, waaronder verf op waterbasis. De verwerkte materialen op houtbasis zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde aanvoerbronnen.

Functionaliteit door de jaren heen
Modern design en tijdloze elegantie duurzaam geïmplementeerd, zijn vertegenwoordigers van de hedendaagse cultuur en weerspiegelen de verdere ontwikkeling van de woonbehoeften. Dit geldt ook voor de keuken: een keuken moet zich jarenlang bewijzen in het dagelijks leven. Als langdurige investering moet het daarom een symbiose van ontwerp, functie en ergonomie vertegenwoordigen. Het optimaal benutten van de bestaande opslagruimte draagt ook bij aan de vereenvoudiging van werkprocessen. Een hoogwaardig interieur, intelligente fittingen en accessoires verhogen het gebruiksgemak aanzienlijk.

Vanaf 18 - 24 september vind de Küchenmeile plaats.

 

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.