Liebherr koel-/vrieskasten 3x best reviewed

Maar liefst 3x zijn de Liebherr koelkasten als Best Reviewed in de maand mei uit de bus gekomen. De bezoekers van Kieskeurig.nl beoordeelden de koelapparaten als de beste. De redactie van UW-keuken zette deze mooie en energiezuinige koelapparaten in de spotlights.

Hieronder de drie prijswinnaars als het gaat om koelen en vriezen:

1 Best beoordeelde koelkast

Liebherr_K_3130

De Liebherr K 3130 is als best beoordeelde koelkast uit de bus gekomen. Deze koelkast heeft een grote inhoud van 297 liter en is daarom perfect geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte is flexibel in te delen: de 6 glazen draagplateaus zijn allemaal in hoogte verstelbaar. Wanneer je een keer een hoge bak of schaal kwijt wilt, dan is dat dus geen probleem. Ook de vakken in de deur zijn eenvoudig te verstellen.
Wil je grote hoeveelheden etenswaren snel af laten koelen, dan schakel je de SuperCool functie in. Gedurende 12 uur daalt de temperatuur dan naar 2 °C. Dat is handig als je bijvoorbeeld een feestje hebt; de drankjes staan dan alvast koud.

2. Best beoordeelde vrijstaande vrieskast

Liebherr_GNP_2713_vrijstaande_vrieskast

De 165 cm hoge NoFrost GNP 2713 vrijstaande vrieskast kreeg maar liefst 9,7 als gemiddeld cijfer. Vooral het grote ruimteaanbod en de NoFrost-functie worden als belangrijke pluspunten genoemd. Daarnaast is de 7 jaar zekerheid voor veel mensen een belangrijk aankoopargument.
De Liebherr GNP 2713 is een 60 cm brede en energiezuinige diepvrieskast met ruim 220 liter inhoud. Door het NoFrost systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Met de optie supervriezen behouden groente en fruit hun vitamines. Door de 7 transparante vrieslades zie je bij het openen van de deur direct de inhoud en wanneerje een keer meer ruimte nodig hebt, haal je gemakkelijk lades en plateaus weg. Handig is ook de waarschuwing wanneer je de deur per ongeluk open laat staan!

3. Best beoordeelde inbouwkoelkast

Liebherr_GNP_2713_vrijstaande_vrieskast

Ook de IK 1920 inbouw koelkast van Liebherr is als beste beoordeeld. Vooral het lage geluidsniveau, de ruime indeling en het zuinige energielabel kregen een dikke plus. Deze stille koelkast is zuinig en heeft een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. Verse producten zoals groente en fruit kun je kwijt in de 2 BioCool lades onderin de koelkast. Hier stel je zelf de luchtvochtigheid in zodat de producten langer vers blijven. Ben je klaar met inruimen? Met alleen een klein duwtje sluit je de deur dankzij Soft Closing technologie.

Meer weten over de koel-vrieskasten van Liebherr? Bezoek dan de website koelen.nl

Bron: Uw-keuken.nl

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.