Met SPACE CORNER benut je iedere hoek van de keuken

Hoekkastoplossing SPACE CORNER van Blum laat zich graag in de hoek zetten. Deze speciaal voor de hoek gecreëerde ladekast, zorgt voor extra opbergruimte voor elke keuken en kan worden benut om een heleboel voorraden ergonomisch op te slaan.

In de ruime lades zijn deegwaren, meel, ingeblikt voedsel gemakkelijk en zonder te bukken en met een handgreep bereikbaar. De lades zijn volledig uittrekbaar. Zo kunt u uw levensmiddelen ergonomisch uitnemen. En een korte blik volstaat om te zien of er nog voldoende voorraad is.

Met de flexibele lade-inrichting ORGA-LINE staan voorraden overzichtelijk en stabiel binnen handbereik in de voorraadlade. Door de hoge rug- en zijwanden kan niets uitsteken of naar buiten schuiven.

De hoekkast kan verschillende hoogten en breedten hebben – helemaal volgens uw wensen. Wij bevelen een breedte van 900 tot 1200 mm aan.

De volledig uittrekbare lades kunnen belast worden met een totaalgewicht tot 65 kg en lopen zelfs dan nog vederlicht. Dankzij BLUMOTION sluiten ze altijd zacht en geruisloos.

Meer informatie vindt u op de website van Blum

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.