Het Monolith-systeem van Falmec geeft afzuiging een extra dimensie

Het nieuwe Monolith-systeem van Falmec, rust op het werkblad en is voorzien van een aanzuigelement van 90 cm, aangevuld met opbergmodules (30, 60 en 90 cm breed) die rechts of links kunnen worden geplaatst. Het zwarte glazen front is gemonteerd in een matzwart aluminium frame. Het resultaat is een handig opbergelement uitgerust met zuigfunctie, die diverse accessoires kan bevatten, van messen en snijplanken tot stopcontacten.

De aanzuigmodule van Monolith opent een klein stukje om toegang te krijgen tot de bediening van de afzuiging en verlichtingfuncties, evenals het verwijderen van dampen. Het systeem is ook uitgerust met diffuus licht voor een aantrekkelijk effect. Daarnaast is in dit design ook opslagruimte voor divers keukengerei.

Falmec pakt uit tijdens de MOW op Area30. Tijdens deze vakbeurs op het gebied van design, keuken en techniek, tonen zij hun nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van afzuiging. Laat u verrassen door de vernieuwende designs en toepassingen. "Van zaterdag 17 september tot en met donderdag 22 september zullen wij, Bart en Erwin, van Falmec Nederland aanwezig zijn op onze stand F30 in Area 30 in Löhne. We zien ernaar uit om je daar te mogen ontvangen," vertelt Erwin van Steenwijk.

Kijk voor meer informatie op de website van Falmec.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.