next125 in 2023: ontwikkeling, samenwerkingen en prijzen

Vanwege de tweejarige ontwikkelingscyclus van next125 werd er in 2023 veel en intensief ontworpen voor de aankomende collectie. Deze nieuwe producten worden in 2024 tijdens de Salone del Mobile in Milaan gepresenteerd aan internationale gasten. Toch was het allesbehalve rustig rondom next125. Het huidige jaar werd gekenmerkt door veelzijdige samenwerkingen en een reeks prijzen. De waarden die next125 als internationaal premiummerk met Duitse wortels altijd hebben gekenmerkt – een nauwkeurige afwerking, hoogwaardige materialen en een minimalistisch design vol creativiteit – vierden dit jaar nog meer successen. Het merk en zijn ontwerpen ontvingen meerdere prijzen, wat reden genoeg was voor een competentiecentrum op de beurs in Löhne, om zodoende inzicht te bieden in de merkfilosofie.

Het onlangs geopende competentiecentrum vormt het kloppende hart van next125, om- dat het de essentie van de merkfilosofie tot uiting brengt. Het is een opeenstapeling van expertise en creatieve energie, en dient als een bron van informatie voor alle bezoekers die zich willen verdiepen in de essentie van het merk. Hier worden niet alleen producten gepresenteerd, maar ook de afzonderlijke facetten van het design en de verwerking. Er staat daarnaast meer informatie in een competentiebrochure voor de detailhandel, die gratis mag worden meegenomen.

Met een eigenzinnig ontwerp vol elegantie en esthetiek slaat next125 bewust nieuwe wegen in. Beïnvloed door de stijl van Bauhaus wordt zo een tijdloze sfeer gecreëerd. Heldere lijnen, strakke randen en vakmanschap van het hoogste niveau worden gecombineerd met veel aandacht voor detail. Innovatieve productieprocessen zorgen voor een goede prijs- prestatieverhouding, en voor keukens en Living-elementen van uitstekende kwaliteit. Het doel van next125 is om een plek vol vreugde, welzijn en geluk te creëren. Een plek die de zintuigen raakt en waar wordt geleefd. Het ergonomische concept en de weloverwogen organisatie van het interieur en de processen komen voort uit een doelgericht designmotto, gebaseerd op de stelregel 'vorm volgt functie‘. Het is de moed om iets nieuws te creëren, gebaseerd op jarenlange ervaring, die next125 verder brengt. De huidige collectie 2022/2023 biedt innovatieve oplossingen die een brug slaan tussen inspiratie en een ongeëvenaarde ontwerpvrijheid. Zo zijn we goed voorbereid op het volgende jaar.

Kijk voor meer informatie op de website van next125.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.