next125 presenteert nieuwe producten op de Küchenmeile

"next125 staat voor voortdurende ontwikkeling. Na de beurs van Milaan zijn de innovaties voor het eerst op Duitse bodem, in Löhne gepresenteerd. Want kwaliteit 'Made in Germany' gecombineerd met de betrouwbaarheid van deze nieuwe Duitse designs biedt wereldwijd enorme mogelijkheden," aldus Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG.

In de collectie 2022/2023 zien we oplossingsgerichte en betekenisvolle ontwikkelingen die naadloos aansluiten op de ontwerpfilosofie van next125 en volledig in overeenstemming zijn met het principe van 'diversiteit door continuïteit'.

Dit jaar wordt de collectie sideboards uitgebreid: Glasfronten in de kleur Ultragrey zorgen voor een coole uitstraling. De oppervlakken zijn zorgvuldig afgestemd op de next125 vitrinekast en vallen op door hun tijdloze elegantie, die door de donkere kleurstelling nog eens wordt onderstreept. Afhankelijk van de smaak van de klant kan het sideboard nog verder worden verfijnd met een opbouw van veganistisch leer, een nieuw voetstuk en 'Engelse korven' ‒ nu ook verkrijgbaar in walnoothout.

 

next125-presenteert-nieuwe-producten-op-de-kuechenmeile

De keuken is in veel huizen en gezinnen het absolute middelpunt van het leven en daarom worden er ook steeds meer functies aan toegevoegd. Ons pocketsysteem, een multifunctionele kast met schuifdeuren, is hiervoor de perfecte oplossing. Het systeem kan geheel naar wens verschillende functies vervullen: bijvoorbeeld als extra opslagruimte of als volledig uitgeruste kantoorkeuken. Vanaf nu is er ook een uitgebreide barindeling verkrijgbaar. Dankzij de gespiegelde achterwand, het filigrane niselement van aluminium en het verlichte wandschap kan met de Pocket een elegante bar in huis worden gecreëerd. Overigens is voor de vrijstaande wijnkoeler, voor in de keuken of bijkeuken, in deze nieuwe collectie ook een frontelement met uitsparing verkrijgbaar. Zo kan het apparaat perfect in de keuken worden geïntegreerd.

Kleuren en lakken hebben altijd een belangrijke rol gespeeld bij next125. Voor nog meer ontwerpvrijheid hebben wij ons Colour Concept eens flink onder handen genomen. De 18 satijn en fluweelmatte lakkleuren die bij dit nieuwe concept horen, kunnen perfect worden gecombineerd, zowel binnen de drie nieuwe kleurcategorieën - essentieel, elegant en exceptioneel - als met elkaar: de mogelijkheden op het gebied van kleur zijn nu haast eindeloos. Als we kijken naar essentiële kleuren, dan zien we dat greeplijsten, schaalgrepen en werkbladen van Systemo nu op het front kunnen worden afgestemd, wat voor rust in de ruimte zorgt.

Bij de fronten wordt het assortiment authentieke oppervlakken aangevuld met het elegante keramiekdecor nx950 / nx960 Bianco beige en de houtfronten nx660 en nx670 in frame- of groeflook. Liefhebbers van bijzondere dingen kunnen zich verheugen in de nieuwe metallictint Basalt Metallic die beschikbaar is in verschillende glasuitvoeringen: dankzij het reflecterende effect zorgt deze kleur voor net dat extra beetje glamour in de keuken.

Het thema duurzaamheid komt uiteraard ook terug in de nieuwe collectie. Dankzij de donkere kleurstelling en minimalistische vormgeving doet de OceaniX Plastic-handgreep dienst als een eigentijds accent in de keuken en is deze daarnaast ook een goed voorbeeld van innovatieve recycling van plastic afval uit onze oceanen. Het materiaal dat we voor deze handgrepen gebruiken, wordt onder andere verkregen uit oude visnetten die worden ingezameld en dan gerecycled tot waardevolle kunststof: een eerste kleine stap op weg naar een duurzame circulaire economie.

Op het gebied van ontwerp en ergonomie zien we ook nieuwe ontwikkelingen in deze collectie. Naast de bestaande hoogten van 75 cm en 87,5 cm biedt de nieuwe hoogte van 81,25 cm nu nog meer ontwerpvrijheid. Deze korpushoogte is beschikbaar voor ontwerpen met greeplijsten (NXL) en de combinatie van greeplijsten en TIP-ON (SL), waardoor we nog beter tegemoet kunnen komen aan individuele eisen en de omstandigheden in de ruimte zelf. Vanwege het uniforme raster van het front blijft de homogene uitstraling behouden.

Hoe kan een keukeneiland gaan zweven? Door het 'op te tillen' met een elegant voetstuk, voor een maximaal effect. De donkere kleurstelling in onyxzwart benadrukt het elegante karakter van de constructie. Hierdoor verliest de keuken zijn zwaarte en ziet hij er nog minimalistischer en rechtlijniger uit. Voorheen waren de pootjes alleen verkrijgbaar voor het kookeiland, maar nu biedt deze optie ook uw keukenblokken een lichte elegantie.

Make, create the new: onze collectie 2022/2023 bevat allerlei nieuwe producten die vernieuwend en inspirerend zijn, en nog meer ontwerpvrijheid bieden.

Kijk voor meer informatie op de website van next125.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.