next125 schittert in goud: de German Brand Award 2023

Met trots heeft next125 onlangs de German Brand Award 2023 Gold in de categorie 'Excellent Brands – Kitchen & Household Appliances' gewonnen. next125, dat al diverse prijzen heeft gewonnen voor zijn unieke keukendesign, overtuigt daarnaast met zijn positionering en merkmanagement. Tegelijkertijd vinden de 'Creative Makers' uit de Beierse stad Herrieden het belangrijk om altijd met beide benen op de grond te blijven staan: de verbondenheid en het plezier, die de keuken als een centrale plaats in het leven uitstraalt, zijn elementair.

Het is daarom des te mooier dat de onafhankelijke jury en het German Brand Institute het aantrekkelijke merkimago en karakteristieke ontwerp nu speciale erkenning geven. De hoogste onderscheiding, dus, in de complexe omgeving van professioneel merkbeheer.

Markus Schüller, directeur van Schüller Möbelwerk KG, zegt hierover: "We zijn trots op de erkenning van de Rat für Formgebung, omdat we next125 vooral associëren met een jong merk dat naast al zijn strategie en perfectie vooral authentiek is. Het feit dat de jury dit met goud heeft beloond, maakt me erg blij."

Wat maakt next125 anders? Deze keukenbouwers hechten veel belang aan een onafhankelijk ontwerp, waarbij de kooktafel, de trolley of het kookeiland met sokkel bijzonder populair zijn. Het feit dat alles in Duitsland wordt geproduceerd, door een familiebedrijf en ver weg van de grote stad, kenmerkt de mensen die het merk vormgeven en legt de basis voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De visie en het plezier van het ongewone zijn vanaf het begin al een kernelement van de marketing: een jong merk dat weet waar zijn wortels liggen, maar dat ook fris, ontspannen en vernieuwend durft te zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van next125.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.