Nieuw klapdeursysteem van Blum compact en multifunctioneel

Het nieuwe klapdeursysteem AVENTOS HK top van Blum is de ideale oplossing voor meubels waarbij elk detail telt. Het klapdeursysteem is compact en maakt indruk met zijn vele geïntegreerde functies.

De AVENTOS-klapdeuren zorgen voor een groot bewegingscomfort in bovenkasten. Zelfs grote en zware klapdeuren gaan gemakkelijk open en dicht. AVENTOS is ook zeer praktisch, want de bewegingsvrijheid en hoofdruimte blijven behouden. Hierdoor blijft de gebruiker van bewegingsvrijheid en hoofdruimte genieten dankzij AVENTOS. Tijdens het gebruik van de keuken kan het meubel ongehinderd open blijven.

AVENTOS HK top gaat onopvallend op in hoge kasten en bovenkasten. Met zijn minimalistisch ontwerp heeft het klapdeursysteem al verschillende prijzen gewonnen.

AVENTOS HK top ondersteunt u bij de montage en verwerking met vele geïntegreerde functies zoals de veiligheidsoplossing of openingshoekbegrenzer. Maar ook in het gebruik merkt u dat zelfs grote en zware klapdeuren voelbaar gemakkelijker openen en sluiten.

Meer informatie vind u op de website van Blum.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.