Nieuw van next125: innovatieve keukens met een authentiek en huiselijk karakter

In het middelpunt van de nieuwe next125 collectie staan complete keuken- en leefruimteconcepten, die met hun authentieke en huiselijke karakter duidelijk de toon zetten.

"De innovaties van next125 bewijzen opnieuw, dat we met hypermoderne industriële productieprocessen innovatie en karakteristiek design kunnen laten samensmelten tot één samenhangend geheel dat uitblinkt in zijn liefde voor detail”, aldus Markus Schüller, bedrijfsleider van next125. "In de huidige situatie speelt je thuis een belangrijke rol. Wij reiken onze handelspartners tools aan, die hen stimuleren om op een creatieve manier van de keuken het middelpunt van het leven te maken.”

Huiselijke elegantie dankzij authentieke materialen. De kleuren en fronten van de innovaties zijn een duidelijke voortzetting van de trend: donkere, matte oppervlakken voeren bij next125 de boventoon. Sobere, stijlvolle nuances, tijdloze zandtinten en natuurlijke materialen leggen dan weer mooie accenten en maken van het totaalplaatje een harmonisch geheel dat helemaal af is.

Drie nieuwe, opvallende kleurtinten – kobaltgroen, Indisch rood en Saharabeige – vullen het kleurenpalet van de matte oppervlakken mooi aan. De 13 tijdloze kleuren in het palet voelen aangenaam aan, zijn samengesteld uit milieuvriendelijke bestanddelen en laten oneindig veel combinaties toe.

Bij de elegante houtsoorten springt de opvallende look van de eik eruit en dat is dan ook de grote favoriet. Daarom werden de modellen NX 620 en NX 640 aangevuld met nieuwe fineerlagen in knoestige en elegante eik, die met hun fijne grijstinten – van zijdegrijs en parelgrijs tot grafietgrijs – het kleurenpalet waaruit keukenarchitecten kunnen kiezen, aanzienlijk uitbreiden.

Met zijn puristische, elegante look en onderhoudscomfort belichaamt Fenix perfect de huidige tijdsgeest. Naast de bestaande kleuren alpinewit, mokkabruin en onyxzwart behoren nu ook steengrijs en inox tot het kleurenaanbod.

Wilt u meer informatie over de nieuwe design keukens van next125? Bezoek dan hier de website.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.