Nieuw seizoen van \'Hettich on tour\' gestart

Hettich maakt het voor zijn partners in de handel en industrie gemakkelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste producthighlights door middel van hun 'Hettich on tour' roadshow. Het evenement is al sinds 2020 gaande en het vierde seizoen gaat van start in maart 2023 en loopt tot en met november 2023. Twee compacte Hettich-voertuigen rijden door heel Europa om klanten persoonlijk te ontmoeten en hen de nieuwste producten te laten testen. Vorig jaar reed Hettich meer dan 80.000 kilometer en voerde honderden afspraken en gesprekken met klanten en partners in verschillende Europese landen.

Dit jaar presenteren de Hettich-voertuigen onder andere de gloednieuwe Novisys scharnierfamilie, een economische oplossing die dempingscomfort introduceert in de middelste prijsklasse. Het beproefde Sensys premium draaideurscharnier wordt ook gepresenteerd, nu met een nieuwe 'Push to open Silent' functie. Hettich toont ook hun expertise op het gebied van schuiven en vouwen met de drie systemen TopLine XL, SlideLine M en Wingline L. Het AvanTech YOU-ladeplatform met 'Illumination' led-lichtsignatuur en het Cadro aluminium kader-systeem met geïntegreerde verlichtingstechnologie beloven emotie en topdesign. Beide producten hebben al de gerenommeerde Red Dot en iF designprijzen gewonnen en ondersteunen de positionering van klanten in designgerichte, exclusieve keuken- of meubelprogramma's.

Alle producten kunnen ter plaatse worden uitgeprobeerd en wie meer informatie wil, kan via het touchscreen in de 'Hettich on tour'-bus meer te weten komen over de producten, eenvoudige vormgeving en montage, handige digitale services of zelfs de 'Hettich eShop'. Hettich's 'Hettich on tour' roadshow is een geweldige kans voor klanten om persoonlijk in contact te komen met de nieuwste producten en hun kennis en expertise uit te breiden.

Efficiënt en duurzaam op weg

'Hettich on tour' moet zo duurzaam mogelijk worden uitgevoerd: om de energiebronnnen van de gastgevers te ontzien, kunnen de tourwagens in principe op elke plek zonder stroomaansluiting functioneren. Dankzij zonnepanelen op het dak zijn de showtrucks zelfvoorzienend. Hoewel de Europese tour nog niet volledig met
e-transporters kan worden uitgevoerd, wordt er bij de planning zeer bewust naar gestreefd om de twee voertuigen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dat betekent: zo weinig mogelijk kilometers voor zo veel mogelijk klantafspraken. Korte transfers tussen landen zijn niet alleen goed voor de werknemers, maar ook voor het milieu.

Online geïnformeerd: de tour-landingpage

En waar gaat de reis dit jaar heen? 'Hettich on tour' begint in 2023 in Zuid-Duitsland en Portugal, gevolgd door Tsjechië, Nederland en België alsmede Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Het zal ook naar Litouwen en Hongarije gaan, en na de zomer zullen dan Noord-Duitsland alsook Roemenië en Slowakije worden aangedaan alvorens de tournee in november opnieuw in
Zuid-Duitsland wordt beëindigd.

Waar en wanneer 'Hettich on Tour' stopt is te volgen op de landingpage http://www.hettich.com/short/afcb2n

Hier is bovendien meer productinformatie beschikbaar. Op die manier kunnen geïnteresseerde klanten en partners de innovatieve topproducten beter leren kennen of zich voorbereiden op het tourbezoek, bijvoorbeeld met specifieke vragen over de producten, de verwerking of de montage. De bestemmingen van 'Hettich on tour' zullen ook telkens in de Newsbox op www.hettich.com worden aangekondigd, en de teams zullen tot in de herfst via de social-media-kanalen van Hettich verslag doen van hun impressies van de Europese roadshow.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.