Novy panorama inductie kookplaat met afzuiging

De Novy Panorama 120 cm is een stijlvolle inductiekookplaat met 5 XL kookzones en geïntegreerde afzuiging! Alle troeven van het bestaande Panorama gamma, maar dan met extra ruimte voor die finishing touch, een lekker sausje bijvoorbeeld.

Panorama 120 is uniek in z’n soort. De kookzone in het midden van de inductiekookplaat is extra groot. Dankzij de diameter van maar liefst 28 cm past zelfs een grote wokpan perfect op de Panorama 120. Voor fans van XL-pannen en grote stoofpotten is Panorama 120 eveneens verkrijgbaar met 4 extra grote kookzones.

De krachtige afzuigtoren is elegant geïntegreerd in de kookplaat en wordt alleen zichtbaar bij gebruik. Uiteraard werkt de afzuiging efficiënt en uiterst stilprecies zoals je het van Novy gewend bent. 

Dankzij de talloze functies wordt koken met Panorama 120 een waar plezier. Van grillen op gekoppelde zones tot je saus op temperatuur houden, de grote kookplaat ontpopt zich in geen tijd tot de perfecte souschef. De in de hoogte verstelbare afzuigtoren zorgt op zijn beurt voor een efficiënte afzuiging, onmiddellijk aan de bron.  

Ook het onderhoud gaat supersnel! Kookt er iets over? Dan vangen de geïntegreerde opvangbakjes alles op. Bovendien zorgt een afdichtingsrubber tussen de kookplaat en afzuigkap ervoor dat je toestel vochtvrij blijft!

Kijk voor meer informatie op de website van Novy.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.