Poliform lanceert keukensysteem Alea Pro

Het Italiaanse keukenmerk Poliform lanceert Alea Pro. Een keukensysteem dat een hoge werkcapaciteit combineert met lichtheid. Alea Pro is de evolutie van het Alea-project, een van Poliforms meest langdurige en succesvolle keukencollecties.

Alea Pro heeft het lineaire ontwerp, de essentiële uitstraling en de veelzijdigheid van het originele systeem behouden. Nieuw is het design van de kastdeur met taps toelopende bovenrand en greepprofiel, gecombineerd met de contouren in aluminium, champagne en mokka afwerkingen. Het detail van de uitgespreide zijde geeft de bases een lichter uiterlijk. De PR 24 vitrinekastdeur voor sokkels, bovenkasten en kolommen voegt ritme toe aan de compositie met spel van transparantie en interieurs in hout.

De Alea Pro-keuken wordt afgerond met twee nieuwe snackbar-oppervlakken: het Planar-overhangende oppervlak dat is ontworpen om perfect te passen bij de bovenkant van de eilandbodems en de ronde Lama-snackbar, die kan worden gepersonaliseerd met een enorm scala aan afwerkingen.

Net als bij het Alea-model, biedt Alea Pro ook een uitgebreid assortiment afwerkingen om aan allerlei smaken te voldoen. Enkele van de interessantere nieuwe inzendingen zijn het LCT-laminaat en de MDi Inalco-afwerking die op het hele systeem wordt aangebracht - van de oppervlakken tot de zijkanten, van de kastdeuren tot de ingebouwde gootsteen, zonder en zichtbare verbindingen.

Meer informatie:
Poliform
www.poliform.it

Bron: Wonen360

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.