Probewa Keukengroep lanceert bijkeuken

Het nieuwe SmartCollection bijkeuken programma maakt het mogelijk om iedere bijkeuken, berg- of wasruimte mooi in te richten. Een goede toevoeging aan het commerciële SmartCollection by Probewa keukenassortiment!

Met de speciale serie hoge, onder- en bovenkasten incl. kastinrichting kan een bijkeuken worden gecreëerd waarin gebruiksgemak en design samengaan.

SmartCollection, dat echt op de Nederlandse markt is afgestemd, kan hiermee nog beter inspelen op de toenemende vraag naar inrichting van andere ruimtes naast de keuken.

Over Probewa

Probewa en keukens gaan al sinds 1967 hand in hand door keukenland. Met SmartCollection beschikken zij over hun eigen keukenlabel. Een succesvol en commercieel assortiment afgestemd op de Nederlandse consument. Daarnaast heeft Probewa een bijzondere positie opgebouwd als importeur van zowel Duitse als Italiaanse keukens. En als distributeur van de handgemaakte keukens van Mereno.

Voor alle segmenten kunt u bij Probewa terecht, van budget tot luxe. Elke keuken krijgt evenveel aandacht van de binnen- en buitendienst. Dankzij een jarenlange praktijkervaring kan Probewa ook in projecten het gehele traject probleemloos voor u regelen. Probewa denkt met u mee en is de juiste businesspartner als u een liefhebber bent van keukens.

Kijk voor meer informatie op de website van Probewa.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.