Probewa lanceert het Italiaanse designmerk Composit

Dankzij de samenwerking tussen Probewa en Composit krijgt Nederland er weer een prachtig Italiaans keukenmerk bij. Composit is een van de Italiaanse keukenproducenten die hun steentje hebben bijgedragen aan de geschiedenis van keukendesign. Een echt Italiaans familiebedrijf, waarin 3 generaties vol passie werken aan de mooiste  keukens. Het bedrijf combineert de nieuwste productietechnologieën met traditioneel handwerk. Het bedrijf heeft inmiddels zijn internationale sporen verdient en heeft al een historie in Nederland.

Probewa heeft er zin in om dit keukendesignmerk te ondersteunen in haar groeiwensen. Composit is gevestigd in Pesaro. Ze hebben veel ervaring en werken regelmatig samen met gerenommeerde architecten/designers. Hierdoor is hun assortiment geschikt voor zowel de echte designliefhebbers als ook voor italië-kenners met een gemiddeld budget.

De kwaliteit van deze keukens onderscheiden zich door het gebruik van 18 mm 100% gerecycled Idroleb ( water- en vochtafstotend ) als korpusmateriaal. Daarnaast zijn de korpussen standaard 80 cm hoog en 61,6 cm diep. Oftewel elke keuken heeft extra opbergruimte. Alle fronten zijn minimaal 22 mm dik. De laden zijn van Blum Legrabox en het interieur van Kesseböhmer.

 

probewa-lanceert-het-italiaanse-designmerk-composit

 

De diverse concepten onderscheiden zich onder andere in materiaal, design en de vele keuzemogelijkheden. Er zijn vele kleurmogelijkheden in laminaat, uiteraard zijn de keukens ook leverbaar in mat en hoogglans gelakt ( in de welbekende Italiaanse topkwaliteit ), allerlei speciale laksoorten, maar bijvoorbeeld ook in wel 10 verschillende fineersoorten, in Fenix en in beton. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar een bijzondere oplossing voor de opening. Geen standaard grepen, maar greeplijsten, gedeeltelijke greeplijsten en een prachtige geïntegreerde greep in het model TOUCH.

Mocht de klant iets zoeken wat niet in de prijslijst staat, zal Composit zijn uiterste best doen om de wensen toch te kunnen vervullen, door maatwerk te leveren of door een speciaal materiaal te zoeken. Al deze kwaliteiten en mogelijkheden, gecombineerd met de ervaren ondersteuning van de medewerkers van Probewa, zullen er naar onze mening voor zorgen dat we Composit een mooie plek in het Nederlands keukenlandschap kunnen geven.

Mocht u op zoek zijn naar een Italiaans keukenmerk met de bekende Italiaanse allure, maar met gedegen Nederlandse ondersteuning, dan kunt u contact met ons opnemen: info@probewa.nl of 070-3298501.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.