SieMatic aan de Poel

Twee iconen in de wereld van interieurdesign, vormen samen een 'match made in heaven'. Jan Jaap van der Neut (SieMatic by Intermat) en de gebroeders Van der Horst kennen elkaar al lange tijd en bundelen hun krachten in de nieuwste SieMatic vestiging: SieMatic aan de Poel in Amstelveen.

Hier vind je alles onder één dak. Topkwaliteit, innovatie, design en een wereldwijd bekend, iconisch merk. SieMatic past perfect bij de waarden van Co van der Horst en de andere merken die in de showroom in Amstelveen aanwezig zijn.

Alle ‘lifestyles’ van SieMatic zullen vanaf begin volgend jaar het middelpunt vormen van dit woonparadijs, net als in een perfect huis. Maar liefst 500m2, gelegen op de eerste verdieping.

"Onze eerste samenwerking voor het prestigieuze Zuidas-project ‘Valley’ werd een ongeëvenaard succes en smaakte naar meer. SieMatic biedt de perfecte aanvulling op het totaalconcept van Co van der Horst en ons gedeelde streven naar perfectie – van ontwerp tot oplevering – is de sleutel naar succes. Wij zijn trots op deze stap en zien de toekomst rooskleurig tegemoet," vertellen Jan Jaap van der Neut en Stephan van der Horst.

Primeur SieMatic Mondial @Masters Expo
De Nederlandse première van het nieuwste SieMatic design Mondial vindt plaats tijdens Masters Expo Amsterdam, waar de (oerhollandse) International Architect SieMatic Perry Hanssen zijn ontwerp onthulde en toelichtte in het bijzijn van de Nederlandse pers.

Save the date
Naast het kersverse partnership met Co van der Horst en de primeur van SieMatic Mondial heeft SieMatic by Intermat nog meer nieuws: De opening van SieMatic Willemsparkweg op 24 januari 2024..

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.