SieMatic Opent Nieuw Inspiratie & Design Centre in Amsterdam

SieMatic Nederland kondigt met trots de opening aan van het nieuwe showroom-concept, 'Het SieMatic Inspiratie & Design Centre', gepland voor begin 2024 op de Willemparksweg 30 in Amsterdam. Rainier Zweep, directeur van SieMatic Nederland, licht de keuze voor deze nieuwe locatie toe: "De keukenmarkt werd jarenlang gedomineerd door prijsvechters, waardoor woorden als 'design' en 'kwaliteit' hun ware betekenis verloren. We hadden de keuze om hieraan mee te doen of er bovenuit te stijgen. Deze nieuwe weg past perfect binnen onze wereldwijde distributiestrategie en de herpositionering van het merk SieMatic, gericht op het topsegment."

Met deze verhuizing draagt SieMatic Nederland tevens het stokje over aan SieMatic-dealer Intermat, die al vestigingen heeft in Mijdrecht en Alphen aan de Rijn. De opening van het SieMatic Inspiratie & Design Centre in Amsterdam markeert de derde SieMatic-showroom van Intermat in Nederland.

Als wereldwijd merk hebben we altijd een open geest gehad voor culturen, mensen, stijlen, kleuren en zeitgeist. Dé bron van inspiratie voor het creëren van de nieuwe Mondial Lifestyle Keuken. Oogstrelende combinaties, gedurfde vormen en expressieve materialen. De symbiose van al het moois in de wereld, verpakt in pure kwaliteit.

De Mondial is gepositioneerd boven de bestaande lifestyles Pure, Classic en Urban, en markeert een belangrijk moment voor SieMatic Amsterdam. Het is dan ook de aanleiding voor een nieuwe locatie.

GEEN KLANTEN MAAR GASTEN

"Bezoekers worden niet als klant maar als gast ontvangen" vertelt Jan Jaap van der Neut, directeur van Intermat. We willen dat mensen op hun gemak zijn, alsof ze thuis zijn. Op die manier voelen ze wat een totaal keukendesign met ze doet. Behalve Lifestyle presentaties is er ook een ‘Creative Area’. Samen ervaren we wat de impact is van materialen, vormen en kleuren. Dat geldt ook voor de apparatuur. Door ze in de ruimte te proberen en ervaren waarin ze worden gebruikt, krijgen onze gasten direct een gevoel bij wat past bij hun leven en hun passies.

Het is een ruimte voor inspirerende gesprekken met goeie koffie of een mooie glas wijn. Opvallend: alles wat we kennen van de typische verkoopplekken in showrooms ontbreekt hier. Geen pc's, geen catalogi, geen stalen en geen orderblokken. Bijna thuis. Dat we hier iets heel bijzonders realiseren, gonst al maanden in den lande en nu is iedereen uiteraard nieuwsgierig naar het resultaat

De opening van de nieuwe SieMatic showroom aan de Willemsparkweg is gepland in januari 2024.

Kijk voor meer informatie op de website van SieMatic.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.