SieMatic organiseert lifestyle event: ‘’THE SPACE TO BE\"

SieMatic laat tijdens het Lifestyle Event Spring Edition, samen met de deelnemende partners, zien hoe je met kleuren, verlichting, design, geluid en goede smaak, van een keuken de perfecte SieMatic ‘space to be’ kunt creëren. Je kunt erbij zijn op 22 mei, bij SieMatic aan het Vondelpark, Hobbemastraat 2 Amsterdam. En ontdek zelf: ‘wat is jouw space to be’?

Met de lente en de zomer voor de deur wordt dat nog meer fluïde. We gaan weer meer buiten leven en genieten van de zon en frisse natuur. De keuken wordt daardoor nog meer de centrale plek in het huis. Een ‘tussenhaven’ waar alles gebeurt (en kan gebeuren), waar de hapjes en drankjes worden gemaakt en wordt gepraat en gelachen. Het is de magneet voor huisgenoten en vrienden en familie, om samen te kunnen zijn wie je bent. En dat maakt de keuken niet meer de keuken, maar the space to be.

Wat kan je verwachten?

De beste manier om jouw ‘space to be’ te ontdekken is door je onder te laten dompelen in de verschillende stijlen en tijdloze designs van SieMatic en producten en noviteiten van haar partners (zie ook hieronder).

DE INSPIRATIE TOUR - Een tour door de showroom met professionele begeleiding over de nieuwste keukentrends, de mooiste designs van SieMatic en alle mooie en inspirerende producten en noviteiten van SieMatic, Franke, Arte, Jetstone, Gaggenau en Co van der Horst. Je kunt je inschrijven voor de tour van 11.00, 13.00 of 16.00 uur (ook via livestream te volgen om 16.00 uur). 

DE KEUKENTAFEL TALKS - Wat is design, wat is stijl, wat is een space to be. Volg een boeiend gesprek tussen de stylisten en experts van SieMatic en haar partners. Start 14:30 (ook via livestream te volgen).

En verder….

Gedurende de hele dag koken de Chefs van Gaggenau. Zij demonstreren de innovatieve en prachtig gedesignde apparatuur van Gaggenau. Je kijkt je ogen uit en je smaakpapillen raken volledig in de war. Laat je inspireren en droom over de perfecte apparatuur in jouw space to be.

Wat is jouw space to be?

Heb je persoonlijke vragen over jouw nieuwe keuken en/of interieur, dan beantwoorden onze experts en stylisten deze graag om een eerste gevoel te krijgen bij wat jou space to be is.

Schrijf je hier in! Voor het Lifestyle Event Spring Edition op 22 mei van 10.00 - 17.00 uur bij SieMatic aan het Vondelpark, Amsterdam.
Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.