SMEG presenteert de nieuwe Galileo ovenlijn

Dit is een nieuwe generatie SMEG ovens met Galileo Multicooking Technologie. Geïnspireerd door de revolutionaire ideeën van Italiaanse natuur- en sterrenkundige Galileo Galilei. Het logo met drie cirkels stellen de planeten en hun banen voor. De cirkels kunt u terug vinden in de achterwand van de oven die zorgt voor een optimale distributie van warmte.

Met meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van huishoudelijke apparaten, kijkt SMEG naar de toekomst en blijft ze investeren in technologie, door een revolutionair nieuw project te ontwikkelen voor haar assortiment ovens. Een nieuwe oventechnologie dankzij professionele algoritmen, verkrijgbaar in vijf ovencategorieën die tot drie kooktypes combineren.

GALILEO MULTICOOKING TECHNOLOGY

Een innovatie waarmee u tot drie kookmethodes kunt combineren (traditioneel, stoom en magnetron) en het beste uit elke kookmethode kunt halen! Met Galileo wordt koken slimmer, sneller en duurzamer. Dankzij de verschillende functies kunt u uzelf uitdagen om nieuwe, originele en onverwachte recepten te ontdekken. U kunt overheerlijke gerechten bereiden, gewoon thuis!

Ontdek hier de wereld van SMEG - Galileo

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.