SMEG toont nieuwe kleuren en esthetische lijnen op Gut Böckel

Tijdens de Küchenmeile volgende maand toont SMEG op het landgoed Gut Böckel de laatste innovaties binnen hun assortiment. Ze geven een klein voorproefje van wat u tijdens de beurs kunt verwachten. Zo is de inbouwapparatuur van SMEG verkrijgbaar in verschillende esthetische stijlen. De Linea-lijn wordt voornamelijk gekenmerkt door het element van design: de lijn. Eenvoudig, evenwichtig en minimalistisch, waardoor de apparatuur in deze lijn perfect past bij de meest moderne keukens.

Naast de kleur 'Linea Deep Black' is er ook een nieuwe kleur geïntroduceerd, genaamd 'Neptune Grey'. Neptune Grey heeft een matte afwerking en een subtiele, grijze tint. Het is een elegant en tijdloos ontwerp dat zorgt voor een moderne uitstraling. Neptune Grey kan ideaal gecombineerd worden in donkere keukens met blauwe en grijze tinten. Deze kleur is ook uitstekend geschikt voor marmeren of houten elementen. Ovens, wijnklimaatkasten, inductiekookplaten, afzuigkappen, blast chillers, inbouw-koffiemachines, warmhoudlades, vacuümlades en sommelier-lades zijn verkrijgbaar in Neptune Grey.

Ook de esthetische lijn Classici, ontworpen in samenwerking met architect Guido Canali, is verrijkt met een nieuwe kleur, namelijk 'Matt Black'. Een matzwarte afwerking die moderne elegantie uitstraalt en ontworpen is in lijn met de nieuwste interieurtrends.

60 cm inbouw wijnklimaatkasten
De nieuwe inbouw wijnklimaatkasten van SMEG passen in een nismaat van 60 x 60 cm en bieden ruimte voor maar liefst 29 flessen. De wijnklimaatkasten beschikken over twee instelbare temperatuurzones van 5° - 20°C en door twee uitneembare leggers zijn de kasten flexibel in te delen. Naast een interne LCD Dual Control display zorgen twee LED lampen voor een optimale verlichting. De deur bestaat in zijn geheel uit glas en is uitgerust met een push en pull systeem voor een extra elegant design. De 60 cm wijnklimaatkasten zijn beschikbaar in de esthetische lijnen Dolce Stil Novo, Linea en Classici.

Over SMEG
SMEG is een Italiaans familiebedrijf, gevestigd in Guastalla, Reggio Emilia, dat bekend staat om zijn stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur. Al meer dan 70 jaar staan de producten van SMEG bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.

10 topmerken samen op Gut Böckel met Benelux-avond

10 toonaangevende merken bundelen hun krachten op Gut Böckel tijdens de jaarlijkse Küchenmeile van 17 tot 21 september 2023. Deze merken zijn gerenommeerd op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur. Op zondag 17 september vindt een speciale Benelux-avond plaats, waarop vertegenwoordigers uit de lage landen u hartelijk ontvangen met hapjes en drankjes. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de nieuwste innovaties van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, Smeg en Teka.

Historisch landgoed

Het historische landgoed Landgoed Gut Böckel is al vele jaren een van de meest bijzondere locaties voor de Küchenmeile. Dankzij de prachtige ligging en schitterende tuinen is het een waar genoegen om hier rond te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te ervaren. Op deze locatie presenteren de A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur al jarenlang hun nieuwste producten en trends aan keukenspecialisten uit zowel binnen- als buitenland.

Kijk voor meer informatie op de website van SMEG. En volg op deze speciale LinkedIn pagina alle nieuws rondom de 10 topmerken op Güt Böckel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.