Stoves fornuizen in miniformaat

Stoves komt met haar nieuwe compacte serie minifornuizen tegemoet aan een groeiende vraag in de markt. De complete inductie- en gasfornuizen in de Richmond en Sterling serie zijn slechts zestig cm breed. Ze passen daarmee in kleine keukens of bij huishoudens die bewust(er) willen leven. 
 
Duurzaam en gezond
De minifornuizen boeten met twee multifunctionele ovens weinig in op het kookplezier. De ovens zijn voorzien van onder andere een (dubbele variabele) grill en een ontdooifunctie en zowel de inductie- als gasfornuizen hebben gewoon vier kookzones. Het alles-in-een-concept van Stoves geldt ook voor de minifornuizen. Gezond koken is op een minifornuis daarom geen enkel probleem. Extra voordeel zit hem in het energiezuinig koken. Op een fornuis van zestig centimeter breed is dat bijna een automatisme. Zeker in het geval van inductie en met twee ovens die voorzien zijn van energieklasse A. 
 
Tiny Houses
Gezond en energiezuinig koken past volledig bij het nieuwe fenomeen van Tiny Houses. Een soort van verantwoorde tegenbeweging van grote woonkeukens met overbodige luxe. Om verschillende redenen kiezen steeds meer mensen bewust voor deze nieuwe minimalistische levensstijl, waarbij vaak milieubewustzijn de boventoon voert. 
 
Smaak telt
Los van de grootte moet een keuken ook mooi zijn en zeker niet alleen praktisch. Ook Tiny Houses staan erom bekend zeer smaakvol te zijn ingericht. Bij het Stoves minifornuis kan de kookliefhebber kiezen voor een stoer en landelijk Richmond model in de kleuren zwart, crème of hot jalapeno of een industrieel en strak Sterling model in de kleuren zwart of roestvrijstaal. Het materiaalgebruik, de afwerking en de techniek is bij een fornuis van zestig cm gelijk aan dat van een fornuis van negentig cm of breder. Stoves maakt sinds honderd jaar namelijk enkel handgemaakte fornuizen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Stoves.
Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.