Teka presenteert designconcept Infinity Design

De keuken is de plek waar kleine dingen essentieel worden, hier wordt echt geleefd. Daarom wil het toonaangevende Duitse merk in integrale keukenoplossingen Teka, de beste oplossingen bieden door de meest geavanceerde innovatie te integreren met het meest verfijnde design.

Hiervoor presenteert Teka het nieuwe Infinity Design: een modern designconcept dat zich onderscheidt door haar originele, authentieke en minimalistische stijl om een unieke en levendige keukenomgeving te creëren. Waar de keuken kunst ontmoet en producten transformeert tot kleine kunstwerken.

Twee van deze exclusieve edities van Infinity Design zijn de Urban Colors en de Metallic Edition, die met hun kosmopolitische tinten en moderne ontwerpen een nieuwe manier vertegenwoordigen om de keuken te ontwerpen.

Design maakt deel uit van ons leven, daarom werkt Teka samen met architecten en ontwerpers om unieke producten te creëren. Design en functie in perfecte harmonie voor de meeste unieke keukens.

Teka is een wereldwijde producent en leverancier van ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen, koelingen, afwasautomaten, spoelbakken en kranen.

Kijk voor meer informatie op de website van Teka.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.