TEKA toont laatste nieuwtjes op Gut Böckel

De Teka Group is een multinationale onderneming die in 1924 in Duitsland werd opgericht en nu in meer dan 100 landen is vertegenwoordigd. Zij zijn gespecialiseerd in RVS-spoelbakken en inbouwapparatuur. Hun assortiment voor de keuken bestaat uit ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen, koelen, afwassen, kranen en spoelbakken. TEKA produceert en verkoopt ook keukenaccessoires.

TEKA is de laatste jaren weer actief op de west Europese markt en vestigt de aandacht op de keuken retail. Ook in de BeNeLux hebben ze de activiteiten verstevigd met hun partners en ondersteunen vanuit de markten in Duitsland, Nederland en België.

Tijdens de Küchenmeile 2023 zullen ze de laatste nieuwe apparaten tonen in verschillende designfamilies. TEKA mag zich ook verheugen op een design award voor hun Infinity G1 Range die ze pas hebben geïntroduceerd. Deze Infinity G1 is ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse design agency die ook verantwoordelijk is voor het design van onder ander Mercedes en Lamborghini.

Op landgoed Gut Böckel zullen ze ingaan op de huidige en nieuwe ontwikkelingen op de markt en uitleg geven aan de hand van een rondtoer in hun permanente showroom op deze mooie locatie in het Haferhaus. "We zullen u met veel plezier ontvangen en u de laatste nieuwtjes tonen. Onze Nederlandse collega’s zijn aanwezig om u te ontvangen en rond te leiden."

10 topmerken samen op Gut Böckel met Benelux-avond

10 toonaangevende merken bundelen hun krachten op Gut Böckel tijdens de jaarlijkse Küchenmeile van 17 tot 21 september 2023. Deze merken zijn gerenommeerd op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur. Op zondag 17 september vindt een speciale Benelux-avond plaats, waarop vertegenwoordigers uit de lage landen u hartelijk ontvangen met hapjes en drankjes. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de nieuwste innovaties van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, Smeg en Teka.

Historisch landgoed

Het historische landgoed Landgoed Gut Böckel is al vele jaren een van de meest bijzondere locaties voor de Küchenmeile. Dankzij de prachtige ligging en schitterende tuinen is het een waar genoegen om hier rond te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te ervaren. Op deze locatie presenteren de A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur al jarenlang hun nieuwste producten en trends aan keukenspecialisten uit zowel binnen- als buitenland.

Kijk voor meer informatie op de website van TEKA. En volg op deze speciale LinkedIn pagina alle nieuws rondom de 10 topmerken op Güt Böckel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.