The Wall by Dekker is méér dan een achterwand

Vanaf januari 2022 komt Dekker Zevenhuizen met een uniek achterwandsysteem. The Wall by Dekker is méér dan een achterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan de keuken. De clou zit hem in de rails waarin je heel eenvoudig verschillende accessoires kunt klikken.

The Wall is nooit statisch en nooit saai. En 100% op maat gemaakt. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit.

Materiaal
Het unieke achterwandsysteem kan worden afgewerkt met keramiek (Evora Ceramics), luxe composietsteen (Cambria) en regulier composietsteen (Evora Quartz). Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren.

Wonderwall
The Wall combineert eenvoudige elegantie met betrouwbare kwaliteit ‒ én is vooruitstrevend. The ‘wonderwall’ is te bedienen via de geïntegreerde bluetooth-ontvangers met een smartphone of tablet en The Wall zorgt voor het perfecte geluid.

The Wall is leverbaar vanaf 1 januari 2022. Meer lezen? Download de brochure.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.