De Tiny Kitchens van next125

next125 het premiummerk van Schüller Möbelwerk KG creëert elegante en volledig uitgeruste keukenontwerpen voor compacte ruimtes, en brengt deze doordachte ruimtelijke designwondertjes samen onder de noemer “Tiny Kitchen”.

De verstedelijking brengt heel wat uitdagingen met zich mee, zoals een tekort aan betaalbare woonruimte en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Slimme concepten voor kleinere ruimtes zijn dus absoluut nodig. Hoe minder keukenoppervlakte er is, hoe doordachter en individueler het ontwerp moet zijn. Net daar spelen de Tiny Kitchens op in, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan de designfilosofie van next125. Ze bieden doordachte oplossingen voor opbergruimte, afvoer en functies – zonder compromissen te sluiten op het gebied van uitrusting, ontwerp en waarde.

Het doel van alle Tiny Kitchen-ontwerpen van next125? De beschikbare ruimte perfect uitrusten met een volledig functionele keuken en daarbij ook nog eens voor een design beleving zorgen.

Duidelijke lijnen en heldere accenten binnen harmonieuze kleur- en materiaalconcepten gaan hand in hand met uitgekiende opbergoplossingen. Zo is er bijvoorbeeld het slimme next125 Cube-nissysteem, dat handig gebruikmaakt van de vrije ruimte tussen de boven- en onderkasten: in het paneel met de fijne roestvrijstalen profielen worden keukenhulpjes elegant én praktisch opgeborgen. Achter het front zorgen de Flex-boxen van next125 voor haptisch en visueel aantrekkelijke oplossingen die de elegante vormentaal van de keuken binnenin doorvoeren.

De hier getoonde keuken bijvoorbeeld laat zien dat je met een slimme planning ook op slechts enkele vierkante meters een stijlvolle leefkeuken kunt creëren. Het L-vormige keukenblok bestaat uit een extra diepe onderkast van 66 cm en een ingebouwde bar. Het biedt optimale opbergruimte en definieert tegelijkertijd de ruimte. Het keramische aanrechtblad van Systemo in basaltino wit zorgt voor een licht accent op de donkere fronten. De heldere, horizontale lijnen bestrijken visueel de hele ruimte. Het hangende hoge kastenblok creëert extra ruimte en wordt ondanks de diepe kleur omgeven door een zekere luchtigheid.

Kijk voor meer informatie op de website van next125.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.