TopCore collectie 2024 van Dekker

In de keuken blijft klassiek steen onverminderd populair, en dat bewijst de nieuwe TopCore® collectie van Dekker Zevenhuizen opnieuw. Dit familiebedrijf heeft voor het jaar 2024 twee bijzondere reproducties toegevoegd aan hun assortiment, en deze stelen absoluut de show. Deze reproducties bieden de voordelen van TopCore en zijn een perfecte aanvulling op elke keuken.

Rock Nature

De varianten genaamd Sabini en Aqua Grey passen perfect bij de trendy Rock Nature keukenstijl. Ze zijn echt opvallend en belichamen de schoonheid van de natuur. Sabini heeft een warme, witte basis met diepe donkere aders die zich op een unieke manier over het oppervlak verspreiden. In tegenstelling tot veel laminaatontwerpen, is het aderpatroon van Sabini niet repetitief, maar eerder grillig en onvoorspelbaar. Aqua Grey daarentegen is een grijze tint met een levendig en opwindend patroon.


Doorlopende patronen

Wat de TopCore collectie echt bijzonder maakt, is dat de unieke patronen naadloos doorlopen tot aan de randen van het werkblad. Hierdoor krijgt het werkblad de uitstraling van echt steen, terwijl het toch alle kenmerkende eigenschappen van TopCore behoudt. Dit betekent dat het werkblad stootvast, watervast en hygiënisch is. Met de TopCore collectie van Dekker Zevenhuizen haal je niet alleen de schoonheid van steen in huis, maar ook de duurzaamheid en functionaliteit die je nodig hebt in de keuken.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.