Uitnodiging voor alle keukenprofessionals van Nederland: word Norcool dealer via XARO!

Sinds 2016 is XARO de exclusieve importeur van Norcool in Nederland. Norcool, onderdeel van de Frigoglass Group, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1978 en heeft zich gevestigd als een toonaangevende aanbieder van geavanceerde koelproducten, wijnkasten, koelunits en -kamers. Het merk biedt state-of-the-art oplossingen om te voldoen aan diverse consumentenbehoeften.

Frigoglass, gespecialiseerd in commerciƫle koelingen, staat bekend om haar wereldberoemde en iconische Coca-Cola koelkasten. Als samenwerkingspartner van deze gerenommeerde groep profiteert XARO van een sterke basis aan expertise en middelen, waardoor zij uitzonderlijke producten en diensten kan leveren aan haar klanten.

Norcool dealerschap

Het Norcool dealerschap via XARO biedt toegang tot het volledige leveringsprogramma, met een speciale focus op de ladekoelkastmodules die razendsnel aan populariteit winnen in Nederland. Daarenboven staat Norcool bekend om haar voortdurende streven naar innovatie en de ontwikkeling van nieuwe (niche) producten, waardoor het voor dealers op de lange termijn buitengewoon aantrekkelijk is.

Verrijk uw showroom: Norcool showmodellen tegen speciale condities

XARO is op zoek naar keukenprofessionals die enthousiast zijn om samen de naamsbekendheid van Norcool in Nederland te vergroten. Dealers worden daarom aangemoedigd om met name de ladekoelkastmodules op te nemen in hun showroom of toonzaal, zodat klanten de kans krijgen om deze innovatieve producten zelf te ervaren en de voordelen te ontdekken.


Neem contact op met XARO

Keukenprofessionals en aanverwanten die graag deel willen uitmaken van het exclusieve dealernetwerk van Norcool worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met XARO. XARO voert een zorgvuldige screening uit om ervoor te zorgen dat potentiƫle dealers voldoen aan de hoge normen van kwaliteit en service die het merk vertegenwoordigt. Na deze screening zal XARO spoedig met een reactie komen.

T: 035 694 5004
W: xaro.nl/norcool-dealer-worden
E: info@xaro.nl

Download de Norcool ladekoelkast brochure

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.