UWKEUKENprof smult van alle noviteiten tijdens EuroCucina/FTK 2022

Eindelijk was het zover! Van 7 tot en met 12 juni opende Fiera Milano haar deuren voor de 60-ste editie van de Salone del Mobile, de EuroCucina/FTK - Technology For the Kitchen. Verdeeld over diverse hallen showden keukenproducenten en -merken hun noviteiten. De ene stand nog groter en mooier dan de andere. De beurs werd druk bezocht en ook wij reisden af naar Milaan om zelf een impressie op te doen en vooral onze Nederlandse relaties te bezoeken.

De keuken was al het hart van ons huis, maar door de pandemie is de keuken nog belangrijker geworden. De exposanten van EuroCucina 2022 hebben dit opgepikt en komen nu met nog meer gezellige ruimtes, met een hoog technologisch gehalte om het uitvoeren van de traditionele keukenklusjes nog gemakkelijker te maken, maar met open en brede leefbaarheid, evenals ad hoc oplossingen voor kleinere ruimtes. De afwerkingen zijn elegant, vaak in verfijnde donkere tinten, maar ook met explosieve kleuren die een ware ode zijn aan het levensgenot.

'Slow life', technologie en duurzaamheid zijn terugkerende onderwerpen in de geshowde noviteiten. Maar bovenal waren we verrast over de hoeveelheid nieuwe en eigentijdse ideeën, materialen en ontwerpen die getoond werden.

Bekijk hier ons fotoreportage.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.