Veosys roestvrijstalen potscharnier van Hettich voor gebruik buitenshuis

Potscharnier Veosys van Hettich is gemaakt van robuust roestvrij staal, heeft een hoogwaardige uitstraling en voldoet aan de hoogste eisen. Het is bestand tegen temperatuurschommelingen, vocht of zout. Zelfs na 120 uur in de neutrale zoutsproeitest (NSS) bewijst het potscharniersysteem zijn bijzondere corrosiebestendigheid volgens EN ISO 9227.

Een outdoor-keuken staat buiten in alle weersomstandigheden: kou, hitte, mist, regen, sneeuw of zilte zeelucht – zelfs onder extreme omstandigheden moeten de meubels altijd volledig functioneel blijven. Dit vereist de hoogste kwaliteit van elk onderdeel. Speciaal beslag van roestvrij staal is bijzonder corrosiebestendig en maakt outdoor-meubelen geschikt voor gebruik buitenshuis. Een ongevoelige allrounder voor alle weersomstandigheden is het nieuwe, snel monteerbare Veosys-potscharnier van Hettich.

Behalve voor gebruik buitenshuis, in de scheepsbouw of in kustgebieden, is Veosys ook geschikt voor toepassingen in wellnesscentra, fitnessstudio's of laboratoria en ziekenhuizen. Met de praktische opkliktechniek en de comfortabele 3D-verstelling voor zijkant, hoogte en diepte is Veosys snel gemonteerd, waarbij de stelschroeven indien nodig onzichtbaar achter roestvrijstalen afdekkappen verdwijnen.

Maar dit potscharnier kan nog meer: met Veosys kunnen de vertrouwde comfortfuncties voor binnenmeubelen nu ook in de tuin of op het dakterras worden toegepast. De geïntegreerde demping van het Silent System zorgt voor zeer goede dempingseigenschappen bij lage en hoge buitentemperaturen. En dankzij de grote, automatische zelfsluitingshoek van 35° neemt Veosys de sluiting van meubeldeuren vrijwel geheel alleen voor zijn rekening.

Kijk voor meer informatie op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.