V-ZUG Supreme Line side-by-side koelkasten en vriezers

De nieuwe V-ZUG toestellen uit de Supreme Line stralen niet alleen qua afmetingen luxe uit, ook de esthetische en praktische kant staan in het teken van luxe. Bij de Supreme-toestellen zijn authentieke en hoogwaardige materialen gebruikt, die zich onderscheiden door zichtbare en voelbare kwaliteit. Grote oppervlakken van chroomstaal uit één stuk en massieve elementen zorgen voor stabiliteit.

Met de Supreme Line is het inslaan van grote voorraden geen probleem meer. In de CombiCooler V6000 Supreme, de Cooler V6000 Supreme, de Freezer V6000 Supreme en de WineCooler V6000 Supreme kunt u al uw voorraad kwijt. Dankzij de aanzienlijke hoogte tussen de schappen en de ruime breedte van de schappen kunt u grote hoeveelheden boodschappen in één keer inslaan.

De eendeurstoestellen zijn bedoeld voor side-by-side-oplossingen voor huishoudelijk gebruik. Niet alleen bieden deze combi-toestellen heel veel ruimte, ze zijn ook bijzonder overzichtelijk zodat u altijd snel het gewenste product terugvindt in de koelvakken.

Kijk voor meer informatie op de website van V-ZUG.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.