Warendorf Küchenfabrik is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur

30 september verlaat directeur Ralph Kobsik van Warendorf Küchenfabrik, de Duitse keukenproducent op eigen initiatief. In een verklaring laat hij weten dat hij de afgelopen jaren met plezier heeft gewerkt, maar door persoonlijke redenen moest hij deze beslissing maken. Kobsik bekleedde jarenlang leidende functies in binnen- en buitenland bij de BSH Group.

Kobsik nam in april 2021 de leiding over van Stefan Hofemeier. "Ik wil Ralph Kobsik bedanken voor het werk dat hij heeft verricht. Ondanks de beperkte tijd heeft hij belangrijke impulsen gegeven voor de toekomst. We zullen onze zeer succesvolle bedrijfsontwikkeling blijven stimuleren door de uitbreiding van de nationale en internationale gespecialiseerde detailhandel en de Aziatische markt", zegt eigenaar Jeffrey Wang.

Hij zal het management op interim-basis overnemen en doorgaan op de weg die is ingeslagen om de merkpositionering te consolideren. Hij is overtuigd: "Met het zeer gemotiveerde team in Warendorf gaan we samen de transitiefase succesvol beheersen."

Bron: MöbelKultur

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.