Whirlpool lanceert kookplaat met innovatief CleanProtect

Whirlpool lanceert een nieuwe inductiekookplaat met CleanProtect nanocoating, waardoor schoonmaken geen dagelijkse bron van stress meer is. De nieuwe beschermende laag over het glas van de kookplaat zorgt ervoor dat chemische schoonmaakmiddelen niet langer nodig zijn. Slechts water en een spons zijn voldoende om de kookplaat sprankelend schoon te maken en krassen en vlekken op lange termijn te voorkomen. Met de nieuwe inductiekookplaat kunnen bleke kringen door hete pannen tot het verleden behoren, waardoor koks zich kunnen richten op het bereiden van heerlijke gerechten en kunnen genieten van lange, ontspannende avonden.

Naast de CleanProtect nanocoating biedt de nieuwe inductiekookplaat van Whirlpool een scala aan functies en flexibiliteit. Alle inductiekookplaten zijn voorzien van 6TH SENSE automatische functies die aanbranden en overkoken voorkomen, inclusief warmhouden, smelten, sudderen en koken. Flexibele kookzones maken van de kookplaat de ideale kookpartner. Met ChefControl kunnen koks de kookplaat van beneden naar boven in lage, gemiddelde en hoge temperatuur verdelen, terwijl ze tijdens het kookproces enkel de pan omhoog of omlaag hoeven te schuiven om van temperatuur te wisselen.

De nieuwe inductiekookplaat van Whirlpool is ontworpen voor eenvoudige installatie en past naadloos in elk werkblad vanaf 12 mm, zonder ventilatie aan de voorzijde. Bovendien maken standaard nismaten de vervanging van een bestaande (gas)kookplaat extra simpel. Power management maakt het mogelijk de kookplaat aan te sluiten op een lager vermogen, waardoor aanpassing aan de elektrische installatie vaak niet nodig is.

Kijk voor meer informatie op de website van Whirlpool.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.